Kutyáim és a sport

KÁN és Tettye

2012/09/24. - írta: Vikkus

a Kaposvári Állattenyésztési Napokra igyekszünk minden alkalommal elmenni (ahogy a Szentlőrinci gazdanapokra is), idén vittük magunkkal a két nevelés alatt álló bocilánykát is. a rendezvény színvonalas volt, mint mindig és sok ismerőssel tudtunk beszélgetni, de legfőképpen azzal a volt egyetemista társammal, aki Lanie kiskutyába szeretett bele nagyon. bár még nincs kőbe vésve, de elég biztos, hogy Linuska nála fog élni ezentúl. agilitys-frizbis kutyának szánja, de amilyen aktív életet élnek, szerintem nőni fog még ez a lista - főleg, hogy Szandra juhtartást fontolgat...! előreláthatóan jövő héten fog költözni a kis pupák, és persze - ahogy Danával is volt az utolsó napokban - most érzem igazán, hogy mennyire megszerettem és mennyire szép és okos kiskutya. vigasztal viszont, hogy közel lesz hozzánk, és igazán jó helyre került.

vasárnap pedig kirándulni mentünk. nem mondom, hogy túrázni, mert fizikailag nem adtunk túl sokat a szervezetnek, viszont jókat dumáltunk, fotóztunk, meg labdáztunk (hogy a kutyák legalább elfáradjanak). velünk volt Gyenis Peti is (továbbiakban: Dezső), aki nem semmi fotómájer és úgy jött ki a lépés, hogy összefutottunk az erdőben egy másik fotóssal, Laczkoviccsal is, aki szokás szerint agarakkal vette körül magát.

a startpont: Tettye-tér

Ilonka-pihenőhely

és a kedvenc labdázós képem a tettyei kutyafuttatóról: Ozzy menekülése a sötét erők elől

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sportinchaos.blog.hu/api/trackback/id/tr975995717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása