Kutyáim és a sport

volt egy Kutyanap

2013/06/22. - írta: Vikkus

a szokásos kutyanap szokatlanul alacsony létszámmal kezdett, az első néhány versenyszámban szinte csak a mi csapatunk (Jetta, Pogo, Roxa, Rooney, Ozzy) nevezett, meg néhány kennelsoros. Jetta szokás szerint nyerte a tápevő versenyt, a gumihúzásról néhány mp-el lemaradtunk, a frizbit pedig (time trial) Anna és Roxa nyerte, szintén néhány mp-el Pogi előtt. részt vettünk még néhány mókás játékban is, aztán a coursingen sikerült még aratnunk: Ozzy hozta a papírformát még úgy is, hogy Roxa kertelt és egy pillanatra meg is előzte őt (az ész majdnem diadalmaskodott a láb felett :) ). egy kis harapással zártuk a napot, pofátlanul kihasználva a jóindulató segédet. Rooney egyre jobbakat mutat ilyen téren, a csajaim hozták a formájukat, Roxa pedig jól megrémítette a segédbácsit :) fáradtan és leégve indultunk haza, sajnos az összpécsi csoportkép lemaradt, mert Ildiék már kora délután elmentek, de most már legalább tudjuk, hogy az ő staffjai jól kijönnek ami csapatunk kemény magjával, így remélhetőleg egy más alkalommal pótolni tudjuk azt a fotót. talán ma délután...

 kisPogi, hogy a bíró urat (Seftsik Peti) idézzem: "majdnem olyan jó, mint egy kelpie" 

 

Míta lány

 

Ozzy a kezdő agility versenyen Annával (az eredményhirdetésről teljesen lemaradtunk, nem tudom hányadikak lettek)

 

Roxa beelőzött - az utolsó hajrában ez a meglepő kép fogadott a kijelzőn, utána mondták a lányok, hogy Roxa okosan levágta a kanyart, így került egy pillanatra Ozzy mellé, ám Oz még így is több testhosszal nyert. De azért tök jól mutatnak így együtt :)

  

 

Rooney fejelágya kezd benőni, nagyon ügyes volt

  

 

Roxa, aranyos volt

  

 

Jetta végigpörögte póráz végén az őrző-védő bemutatót, testben-fejben félholt volt, mire sorra került, úgyhogy nem is vártam tőle sokat, de azért a tűző nap, és a programdömping ellenére azért ügyi volt. enyéimről főleg videó készült, nincs normális fogásos fotó

  

 

KisPogi, a hős, a legcukibb ződfesték, nem okozott csalódást. szépen dolgozik hátrafelé, nagyot ugrik, és fog... mint a ződfesték.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sportinchaos.blog.hu/api/trackback/id/tr855995686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása