Kutyáim és a sport

Új cimkék, új történetek

2020/06/30. - írta: Vikkus

Már rég nem arról szól a blog, hogy leírom hogy telnek a kutyás mindennapjaink, ahogy változik körlöttünk a világ, úgy változik hát ez a felület is. Továbbra is mesélni szeretnék az edzéseinkről, de egyre többször van részünk különlegesebb kalandokban, ezért mostantól bevezetek egy új cimkét, a kutyávalavilágban-t, és hozzá a tájegység nevét, ha esetleg többször járunk arra, könnyen megtalálható legyen. Tavaly jártunk egy hetet a Magas-Tátrában, idén átruccantunk a Papukba és tervben van egy Szlovén út is, és mindről szeretnék megemlékezni. Utólagosan felkerül egy Mecsek cimke is majd a régi posztokra. A tátrás kalandról a deca blogon írtam egy sorozatot, ám ez a széria közepén megszüntetésre került, és jelenleg két külön oldalon található a teljes hetünk leírása, így ezeket szépen lassan átemelem majd ide is, hogy megmaradjon mindazoknak, akik ebbe az irányba kacsintgatnak, főleg ha kutyával. 

hiking-beauceron.jpg

A túrázás, mint ilyen inkább humán oldalról igényel felkészülést, milyen a terep, mit vigyek magammal, hol tudok parkolni, és hasonló kérdésekkel, amiben a legjobban nekem is mások túraleírásai szoktak segíteni, így a célom most inkább túrázó oldalról némi támasz, hisz ezt is csináljuk, és sokan ebbe is bevonják a kutyáikat. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sportinchaos.blog.hu/api/trackback/id/tr8015974380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása