Kutyáim és a sport

Lanie és Axel

2012/05/18. - írta: Vikkus

tegnap megint jó sok vendégünk volt, délelőtt eljött hozzánk a legelső kiskutya-foglaló, aki véletlenül pont jó barátnője Murphy tenyésztőjének, úgyhogy mindketten meglátogattak. sajnos ez is egy kapkodós nap volt, nem tudtunk annyit beszélgetni, amennyit szerettünk volna (kutyások-kecskések, valószínűleg egy hétig tudnánk folyamatosan társalogni), de azért kicsit megmutattam hogy áll Murphy engedelmes munkája, és csináltunk néhány közös fotót a "Mamájával".

Lanie gazdijelöltje sajnos nem jó híreket hozott, a napokban összecsúszott az élete, és bár nagyon akarta a kiskutyát, megbeszéltük közösen a dolgokat, és abban maradtunk, hogy más gazdát keresünk neki. nagyon sajnálom a dolgot, jó helye lehetett volna nála, és azt csinálhatta volna főállásban, amire a beauceronok ki vannak találva.

így most Lanie gazdit keres. sportos, apportos, fogós, élénk, pörgős, igazából majdnem olyan, mint Pogi, ígéretes sportkutya alapanyag.

estefelé aztán megkérkeztek Anarchy alias Axl gazdijai is. szerelem volt első látásra, és nagyon szuper helyre kerül ő is! ma már bandázhatnak egyet Jetikével

(utólagos szerkesztés: a képek valamiért már nem jelentek meg, holott az eredeti tárhelyen még láthatók. így töröltem őket, ha lesz kedvem majd felpakolászom őket megint... vagy nem)

Címkék: kölykök Jay Míta
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sportinchaos.blog.hu/api/trackback/id/tr135995731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása