Kutyáim és a sport

továbbra is kétségek közt

2012/04/25. - írta: Vikkus

nem tudok dönteni. most legújabban a piros szuka felé húzok, de akármennyit is ülök a kölykök között, nem tudom teljesen elkötelezni magam... nagyon egyformák lettek. jó dolognak tűnt egy homogén alom lehozása (ketten lógnak ki a sorból küllemben, de a többi hat egy kaptafa), de arra nem gondoltam, hogy a döntést így megnehezíti majd. piroska felé húzok per pillanat, a lila változatlanul szimpi (bár küllemre ő az egyik kilógó), mert erélyes, domináns kis szuka, de nem az a pörgős típus, míg a piroska bár nem annyira tekintélyes, viszont állandóan jön-megy. de a világoskék és a rózsaszín szuka is hasonló, nekik is vannak hasonló megmozdulásaik, és ugye külsőre is egy kotta mind a három... meg vagyok lőve.

egyébként mostanra már teljesen kutyaformájúak lettek, jönnek-mennek a kertben, bandáznak a szénabálák alatt, füttyszóra rohannak hozzám csapatostul, és ami ruha van rajtam, megpróbálják leszaggatni... amit persze párás-büszke tekintettel szoktam figyelni, egészen addig a pillanatig, amíg bele nem harapnak az achilles-inamba.

Címkék: kölykök
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sportinchaos.blog.hu/api/trackback/id/tr785995740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása