Kutyáim és a sport

piráják a kertben

2012/04/16. - írta: Vikkus

már napközben kint rombolnak (éjjelre még nem merem otthagyni őket), ugatnak, hörögnek, morognak, füttyszóra jönnek (rohannak), és veszett pirájarajként falják a kaját. tegnap egy kiló pulykanyesedéket válogattam ki nekik (darálva veszem, és van közte néha porc és csontos darabok), és két kiló csirkevégtagot filéztem ki nekik (2kg-os csomagban veszem, van benne vegyesen mindenféle hibás csirkealkatrész, comb, farhát egyaránt), és mind elfogyott. tejből már nem adok nekik ad libitum, mert nem maradna sajtra, két literben határoztam meg a napi normát. és még emellé szopnak... a két kilót már három hetesen elhagyták, és a mai nappal lettek egy hónaposak. bemutatom őket egyenként is - mert végül is miért ne - bár a fotók még 3,5 hetesen készültek.

Lila lány - Avantasia des Gardiens du Chaos

Rózsaszín lány - Alanis des Gardiens du Chaos

Piros lány - Aes Dana des Gardiens du Chaos

Világoskék lány - Amy Lee des Gardiens du Chaos

Kék kan - Armageddon des Gardiens du Chaos

Fekete kan - Apocalypse des Gardiens du Chaos

Zöld kan - Anarchy des Gardiens du Chaos

Barna kan - Axl Rose des Gardiens du Chaos (ő olyan kis málé lénye a világnak, hogy nem is készült róla mászkálós kép...)

Jelen állás szerint pedig még egy kan keres gazdit, és egy szuka bizonytalan (bár őt társban szeretném megtartani, úgyhogy csak nagyon VIP személynek adnám oda).

(utólagos szerkesztés: a képek valamiért már nem jelentek meg, holott az eredeti tárhelyen még láthatók. így töröltem őket, ha lesz kedvem majd felpakolászom őket megint... vagy nem)

Címkék: kölykök
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sportinchaos.blog.hu/api/trackback/id/tr785995742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása