Kutyáim és a sport

Ozzy a falmászó

2011/07/24. - írta: Vikkus

kipróbáltuk vele ezt is. pár hónapja még a derékmagasságban tartott labdáért sem ugrott fel, most pedig hagyján, hogy fejmagasságig pattog érte, de már bottal tartjuk ki a labdát, hogy megnézzük meddig rugózik. aztán apja gondolt egyet, és a szomszéd pajta falához tartotta. most azt tervezem, hogy post-it cetliket ragasztok fel a kimért magasságokhoz (mégse kéne megfesteni a más falát), és úgy nézzük meddig bírja. úgy saccoljuk, hogy a három méter simán megvan neki, de tán még több is. a fotó olyan 2,5nél készült.

most azon vagyunk, hogy elvisszük őt is a legközelebbi versenyre, aztán falat mászatunk vele. ott ráadásul nem tégla lesz, hanem jobban kapaszkodható gumiszőnyeg. amúgy nagyon technikás az állat, amikor már akkorát mutattunk neki, amit nem tudott megugrani, akkor következő nekifutásra (nem én indítottam, hanem ahogy földet ért ugrott újra) nem a labdát célozta meg, hanem a botot. jól sakkozott, a labda leesett.

Címkék: falmászás Ozzy
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sportinchaos.blog.hu/api/trackback/id/tr365995780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása