Kutyáim és a sport

hőségriadó

2011/07/08. - írta: Vikkus

vége az arany életnek... reggel 8kor már veszett meleg van, edzés konyec, legalább hétfőig. persze, ha nagyon akarnánk most készülni Isaszegre, akkor meg tudnánk oldani, hogy fél ötkor kelünk, és megcsináljuk az edzést, de bárhogy is lesz, nem fogjuk Dorkát végig engedni. megtárgyaltuk apjukkal, és abban maradtunk, hogy megy ameddig megy, de 2000kg-nál mindenképp kivesszük. lájtosra vesszük a dolgot, hogy mindenképp jó élményként maradjon meg benne. anno első versenyén Murphy sem ment végig, pontosabban a kategóriát nyerte, de nem húzatta apja 2 hibázásig, csak megnyerték a súlycsoportot és kész (ennek köszönhetően nem lett akkor sínkirály, mert az indexet nem figyelte). szóval lazán vesszük most Dorival is, ha lemegy ez az agybaj, akkor jövő héten még picit ráerősítünk, de ennyi, nem lesz konkrét csúcsterhelés.

ellenben foganatosítottam néhány intézkedést agyvízfelforrás ellen. konkrétan vízzel fellocsolom napi kétszer a kenneleket, most egész álló nap előttük van a víz (amúgy csak akkor isznak, ha kiveszem őket mozgatni), és nincs mozgatás, csak este, akkor is lájtosan, hogy azért ne kergüljenek meg teljesen. plusz próbálom Dimit kapirgálni a furminátorral, de úgy fest minden kijött belőle, ami ki tudott, így szegénnyel nem tudok mit tenni... vizezem a törzshelyeit, ennyi. a benti csajok meg persze vígan elvannak, mert a vályogfalnak hála itt bent jó idő van. további intézkedés pedig, hogy neosamozanos oldattal végigfújtam a kutyaházakat, a kennelrácsot, és a red nose dögöket is (valamiért csak őket bántják a legyek), meg az istálló bejáratát is. ha nem válik be, kénytelen leszek federollal végigkenni szegény ebállatokat... a helyzet akut, Murphynek már sebesedik a füle (na ennyit a fülvágás haszontalanságáról...!), és Csikin is tucatjával voltak. nem akarom elkiabálnil, de a szúnyogokat eddig még egész szépen megúsztuk...

Címkék: hőségriadó
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sportinchaos.blog.hu/api/trackback/id/tr455995784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása