Kutyáim és a sport

Szigetvári mókák

2011/06/27. - írta: Vikkus

Tyutyusom vééégre eljutott egy tenyészszemlére, ahol sikeresen teljesítette a karaktertesztet (a dolgoknak ezt a részét nem aprózzák el a franciások, annyi szent...), és megkapta a tenyészthető minősítést. ajánlottat ha jól tudom csak akkor kaphat, ha szűrése is van (meg talán utódja is, ennek nem jártam utána).

ha már ott voltunk, és ha már ilyen olcsón mérték a vézentesztet (míg a tenyészszemle 6 rugóba fájt, ez utóbbi csak másfél) akkor neveztük Mörfit is. nem okozott meglepetést ő sem, kitűnően teljesítette és az is kiderült, hogy a prioritási listáján a labda előrébb szerepel, mint a bunyó. Timi barátnőmék kauin sikerült tesztelni, Grisáék kikötve láncon, hangosan méltatlankodva amiért egyáltalán meg merészeltünk születni, és tőlük 10 méterre Murphy, szembefordítva a kaukkal fekszik, és nyunyogásának egyetlen tárgya a madzagos labda, amit a hátam mögé rejtettem. vettünk neki egy méretes szájkosarat is, ha már arra jártunk, de nem kellett használni, kezelhető szinten maradt a kutyázása, nem lesz itt gond.

Dancsi nagyon hasznos társaság volt, egyrészt fotózott, másrészt videózott, úgyhogy a karaktertesztet rögzítettük videón is. majd egyszer talán fel is teszem a nyetre...

Tyutyimustra

DSC08402.JPG

és kis csapatunk a ringek között

DSC08461.JPG

Címkék: show Murphy Jetta
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sportinchaos.blog.hu/api/trackback/id/tr415995792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása