Kutyáim és a sport

csajosan

2011/06/14. - írta: Vikkus

Jettát gyúrom picit tenyészszemlére, úgyhogy az elkövetkezendő két hétben ő is kijár majd gumival (nyilván ennyi idő alatt a semmiből nem lehet bodibildert gyúrni, viszont a meglévő izmait szépen ki fogja domborítani), ebből következett a mai, 3 gráciás edzés is.

Junkie immár profin húzott, és olyan szép stílusban, hogy majd elaléltam tőle... gyönyörű a képeken, amiket lőttem (szándékosan nem úgy fogalmaztam, hogy "gyönyörű képeket lőttem", mert az nem igaz, sajnos a szürkület az betesz a minőségnek...), és hát úgy egyáltalában semmi rosszat nem tudok mondani róluk. annyi, hogy a három gumi között ugrabugrálni nekünk már kicsit bajos, eléggé oda kell figyelni, ha nem akarunk zakózni. amúgy meg nehéz így fotózni őket, gyakorlatilag ha nem bűvészkedek, akkor csak seggeket meg hátakat tudok lőni, Gábort kellett megkérnem, hogy fogja meg a kutyákat (ilyenkor helyben maradás az felejtős), és engedje el őket egyenként, hogy legyen fotó szemből. ennek meg amúgy az lett a hátránya, hogy egyeske felverte a port, így ketteskéből speciel nem sok látszik... no de mindegy, itt van néhány kedvenc pillanat, meg egy vidi a startról.

szal erről van szó, nyuszómuszó... ♥♥♥

Doro csak akkor hajol be, ha a szokásosnál jobban bele kell húznia (mert pl. megakad egy nyomvályúban) amúgy ilyen lazán van

egy Tyutyerák, roppant boldogan

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sportinchaos.blog.hu/api/trackback/id/tr535995811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása