Kutyáim és a sport

bikejöring bemutatósdi

2011/06/14. - írta: Vikkus

eredeti terveim közt az szerepelt ugyan, hogy Karinát felültetem a vadorzók mögé, de mivel alapból sérült bokával érkezett, így nem kockáztatott. szó-szó, 1000% garanciát nem vállalok arra, hogy megállnak a dögjeim az ő szavára, de azért egy jó 80%-ot igen. no majd legközelebb.

viszont nagyon tök jó fotókat csinált!

DSC07621.JPG

DSC07612.JPG

apjuk is most próbálta ki először ezt a párost

DSC07599.JPG

Címkék: bikejöring
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sportinchaos.blog.hu/api/trackback/id/tr595995809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Von-tolla 2011.06.15. 09:05:49

Na engem meg nincs ki fotózzon, pedig biztos látványosság vagyunk :) még rá kell nevelni a bandát, hogy hámmal húzunk, nyakörvvel futunk mellettem. De még mindig nem jó a binyigli :(((

Vikk 2011.06.15. 12:29:23

mármint bringa mellett nyakörvön is pórázzal vezeted őket, vagy olyankor szabadság van? mert amúgy simán megtanulják, hogy sétakor (tehát ha mi is gyalog vagyunk) akkor nyakörvről nincs húzás (akkor sem, ha már rajta van a hám), viszont ha hámra kötünk akár bringát akár gumit, és kiadjuk az ukászt, akkor húzás van. binyiglivel mi baj? egyébként ha van fotózós telefonod, akkor "black box" jelleggel tudsz képeket csinálni. nem annyira jók fotótechnikailag persze, de a fílinget átadja :)
süti beállítások módosítása