Kutyáim és a sport

sok, sok sok...

2011/06/09. - írta: Vikkus

itt vannak nálunk nyaralni Károly barátnőmék (Károly alias Karina), rengeteg mindent tanultunk/tanulunk hétfő óta, csak kapkodom a fejem, és próbálom nem elfelejteni azt a rengeteg új dolgot, amit Bence és Karina mondott, nagyon sok mindenben felnyitották a szemem, újra rácsodálkoztam dolgokra, és régi-régi alap dolgok kerültek a helyükre. lefekvéskor csak úgy zúg a fejem, és alvás előtt, ébredés után, meg még beszélgetés közben is azon kapom magam, hogy újabb és újabb kérdéseim merülnek fel, győzöm feltenni őket... mint egy intenzív kurzus, imádjuk az ilyen vendégeket.

szóval most még ülepítem kis fejemben a hallottakat, aztán új élményekkel bővítem az étert majd valamikor a hétvége magasságában. asszem flood jellegű lesz az eset, sorozatos post gyártás, rengeteg minden történt, és történik.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sportinchaos.blog.hu/api/trackback/id/tr945995817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása