Kutyáim és a sport

Lassan nő az esze is

2016/12/12. - írta: Vikkus

Miután befejezte a testi fejlődést (legalábbis nagyon remélem, mert rohadék nagy lett) a szervezetének végre van kapacitása a szürkeállományt is fejleszteni. Nyilván Rebelle-ről van szó, aki kezd felnőtté érni lélekben is. Vagy legalábbis nagykamasszá. 

Tegnap este például már leesett neki, hogy ha elfárad labdázás közben, és visszafelé úton lelassít, akkor úgy jobb neki. Tudniillik eddig addig rohant, míg be nem fejeztük a labdázást, térdét csapkodó nyelvvel, sípoló tüdővel, mindenféle gát nélkül... A tény, hogy elkezdte megóvni magát egy újabb jel, hogy van odabent értelem, csak elnyomja az ereiben keringő koffein és a kicsi fehéregér, aki az agya helyén teper a mókuskerékben (és nyilvánvalóan a koffeinnel táplálkozik). 

Komolyra fordítva, lassan (tényleg lassan) úgy fest elhagyja az eddigi kapkodást, beengedi a fejébe a külvilágot (de legalább az én hangomat) és képes helyben maradni 2 másodpercnél tovább (van az már 15 mp is!). Amúgy meg cuki és nagyon szép. 

adsc03007.jpg

Címkék: Rebelle
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sportinchaos.blog.hu/api/trackback/id/tr6312042073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása