Kutyáim és a sport

április

2014/04/28. - írta: Vikkus

beauceron-berger-de-beauce-gardiens-du-chaos-kennel-working-dog-sport-herding-canicross.jpga terelésen és a túrákon kívül most már lehetőségünk van más sportokra is, elkezdtük a canicrosst, most már komolyabb szinten (pontosabban Gábor az, aki igazán komolyabb Pogival), folytatjuk az agilityt, a crosshoz ma tervezek egy kis anaerob (súlyhúzó) edzést, szóval az élet zajlik. meg persze már mellette legeltetek váltásban a három kutyával, hogy azért szinten tartsuk őket.

a futás most nekünk is fontos, nem csak a kutyák miatt edzünk, ők ez esetben inkább csak kiegészítők, volt olyan is, hogy kutya nélkül mentünk. nekem az agihoz kell, meg egyáltalán, hogy legyen alap állóképességem, apjuknak meg a saját szintje tartásához, mert csak a seggén ülve neki sem marad meg végtelen ideig a jó kondija.

futásból most már tudjuk (gps-el lemértük), hogy a mi kis körünk 5km, a nagy pedig 8. ez most már nem hasraütéses, meg guglimapses-es adat, hanem pontos (korábban úgy gondoltuk, hogy 3 ill. 6km-esek a távok).

Címkék: canicross
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sportinchaos.blog.hu/api/trackback/id/tr896094167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása