Kutyáim és a sport

nem ver bottal...

2011/09/18. - írta: Vikkus

nagyon hülyén jöttek össze a dolgok az utóbbi pár hétben. a gyakorlós-videózásból sajnos nem lett semmi, csak egy szokásos labdázós séta (ami persze jó dolog, de olyat egyedül is szoktam intézni, a videóhoz kellett volna segítség, és az már ritkábban jön össze), gyakorlatilag az egész univerzum összeesküdött ellenünk (dióhéjban: rögtön indulásnál az autóval mellétolattam a hídnak és megfeneklettünk, aztán nem hoztunk leszúrót, hogy fixáljuk a kutyákat, mikor ezt pótlandó beraktuk a "fölösleget" a kocsiba, úgy ugrottak vissza utánunk, hogy letörték a huzatfogót az ablakból, majd elhagytuk a kocsikulcsot, szóval lett fasza szürkület, mire eldobtam az első labdát...). majd pár héttel később a Kunbaracsi verseny is füstbe ment tüzelés miatt. egyetlen alkalom volt még, amikor Dimivel is akartam videót csinálni, akkor pedig két szabadon kószáló kutya támadott meg minket, elkerülendő a balhét beszálltam a kutyával a kocsiba, ami azt eredményezte, hogy a rohadékok összekarcolták a szép autómat... na így nem lett meg a Dimi engedelmes videó.

ezek után már le sem merem írni, hogy mit tervezünk legközelebb az állatokkal, sőt, még azt is csak félve, hogy mire gyúrunk...  nemes egyszerűséggel csak azon eseményeket vésem ide fel, amik már megtörténtek, így talán nem kell semmit se lekopogni, meg elkiabálni, meg hasonlók.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sportinchaos.blog.hu/api/trackback/id/tr175995769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása