Kutyáim és a sport

Amikor nem akarod...

2017/03/20. - írta: Vikkus

 

Esik az eső, hideg van, náthás vagy, fáj itt, fáj ott, kisült az agyad a melóban... akarsz még tréningezni is? Hát, előfordulhat, hogy nem. De amit vállaltál, azt vállaltad, úgyhogy egyél egy sütit, igyál egy kávét, vegyél fel még egy réteg meleg ruhát, és takarodj ki kutyázni!

Nem kell minden nap megváltani a világot, az is elég, ha elfárasztod a jószágot valami rapidmódszerrel (erre írtam ötleteket saját blogra is, és a cégesre is), aztán bekucorodtok együtt valami film elé. 

Néhány bölcsesség, ha már ilyen kedvemben vagyok: 

1.: Szoktasd magad arra, hogy korán feküdj és korán kelj, ahogy melegedik az idő, már csak a hajnali órák maradnak az edzésre, utána kisül minden élet.

2:: Tanuld meg a munkahelyen  hagyni a munkát, mert otthon szó szerint a kutyát sem érdekli. 

És végül: Szerezz kutyás barátokat, lehetőleg olyanokat, akik vevők arra, hogy néhanapján közös tréning helyett (után!) beüljetek valami kutyabarát helyre. Nincs lélekemelőbb, mint sorstársakkal röhögcsélni egy jó fagyi mellett. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sportinchaos.blog.hu/api/trackback/id/tr4112309375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása