Kutyáim és a sport

Újratöltve - 2016.

2016/11/15. - írta: Vikkus

Őszintén remélem, hogy nem lesz több hullámvasutazás, főleg, hogy most végre kedvemre való a blog külleme is, plusz kaptam külön motivációt az írás folytatására. Kicsit központosítva lett minden, összekapcsolódott a honlap, a facebook oldal (ezek mindegyike angol nyelven fut, lévén az odalátogatók többsége francia, illetve angol nyelvű - köszönet a statisztikáért a fb-nak), de írni mégiscsak magyarul szeretek jobban :) 

Rengeteg minden történt, mióta felfüggesztettem a blogot, átalakult a falka, kipróbáltunk még újabb dolgokat (új szerelmem a scooter), és sokat fejlődtünk is. Folyamatosan közlöm írásaimat a Decathlon blogon is, mint "Kutyás sportok blogíró" ott kicsit más a fogalmazásrendszer, a stílus, lévén tömegekhez szólunk (1500-as olvasottság csak az én rovatomnak, az már azért súlyos), de attól még én vagyok. Terelésben gőzerővel haladtunk az úton előre, sőt, tenyésztésben is, immár a "D" betűnél tartunk, hála annak, hogy Szandrával, Míta gazdájával van szerencsém együttdolgozni a kutyázás mezején. Mindeközben mi Pogótól és Jettától is lehoztunk egy-egy almot idén, így háromra rúg a csapatok száma ebben az évben. Húzós volt no, és egyikünk sem így tervezte, de ember tervez, a biológia meg néha alárúg. Az a fontos, hogy csupa szép és egészséges kiskutyáink lettek, és a létszámhoz képest gazdikkal is jól állunk.

Roppant gazdag és eredményes évet zárhattunk, hálás vagyok érte emberemnek és a kutyáimnak, no és persze a barátoknak, edzőtársaknak, trénereknek, versenyszervezőknek... hosszú a lista. A lényeg, hogy nem panaszkodhatok. 

15095551_1179159782197658_532119536247551742_n.jpg

Címkék: blogdolgok
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sportinchaos.blog.hu/api/trackback/id/tr2011962461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása