Kutyáim és a sport

fussunk neki...

2011/06/03. - írta: Vikkus

előrevetíteném, nem vagyok egy kezdő blogger. van már nekem félig-publikus blogom is, ami leginkább arról szól, hogy mit mikor és hogyan csesztem el hétköznapjaim során, meg egy olyan titkos is, hogy senki sem tud róla (nem is fog). mániákusan írok, és jegyzek le minden történést az életemben, és hála anno az egy éves intenzív gépelés tanfolyásnak teszem mindezt gyorsan és vakon, tíz ujjal. aztán most addig rágta barátnő a fülemet, hogy nekiveselkedtem ennek is, ami kizárólag a kutyáké lesz.

eddig azért nem álltam neki ilyesminek (mint pl a kertezős blognak sem, pedig az is piszkálta a fantáziámat), mert nem érzem túl tapasztaltnak magam ebben a témában. én is/mi is csak tanuljuk. sosem tudjuk, hogy épp jó irányba haladunk-e, és bizony előfordult már, hogy nagyon nagyot is buktunk emiatt... de persze van olyan is, hogy jól jön ki a lépés, ez hajt előre. aztán ma hirtelen felindulásból és két sörrel az esti edzés után eszembe jutott, hogy másik oldalról nézve, talán nem is rossz, ha a teljes tanulási fázist tárom mindenki elé. ha mást nem is tudok mutatni, hát legalább annyit, hogy hogyan ne csináljuk (többet). fussunk hát neki.

a "magunkról" blablát szeretném kihagyni, maradjunk a címszavaknál: 3 pit bull (egy kan, két szuka), 1 beauceron szuka, 1 kaukázusi kan, 1 magyar agár kan és egy lurcher kan képezi jelenleg a káoszbrigádot - róluk több infó a logó alatti linken van. a szabadidőnk egyet jelent a kutyázással (illetve kertészkedéssel), ez jelent súlyhúzó, bikejöring, frizbi, engedelmes és úszó edzéseket, ha lehetőségünk van rá, akkor harapós munkát is csináltatunk az ebekkel (ez sajnos mindig csak pénz kérdése, és abból sosincs elég), éles megmérettetésben eddig súlyhúzó versenyeken részesültek illetve kiállításokon, de remélem hozza még úgy az élet, hogy másban is kipróbálhatjuk magunkat.

eléggé rigolyás vagyok, szeretem rendszerben tudni a dolgokat (eléggé szemben áll ez a csapat káoszfenntartó törekvéseivel...), per pillanat is a legnagyobb dilemmám, hogy kezdjem-e átmásolgatni a félplublikus énblogomból az ide vonatkozó passzusokat, vagy inkább majd akkor, ha újra aktuálissá válnak. asszem ez is majd kialakul. egyelőre szépítjuk a skint, és meglássuk, mi is fog majd ide belekerülni.

Címkék: blogdolgok
komment

A bejegyzés trackback címe:

https://sportinchaos.blog.hu/api/trackback/id/tr985995826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Von-tolla 2011.06.04. 08:15:43

Végre végre végre :D első lépésként akár ki is tehetsz minket a linkekbe :D Ahogy ismerlek lesz mindig írnivaló :D és sok sok kép ;)

Vikk 2011.06.04. 08:22:57

ne röhögjél hangosan, de nem tudom hogyan lehet ide linket beilleszteni :/ a másik blogoknál instant volt ilyen opció, itt meg nincs :S annak örülök, hogy a hülye szavazást ki tudtam venni... írnivaló lesz... ahogy a szörnyeket ismerem :D
süti beállítások módosítása